All Episodes

June 13, 2023 68 mins
Året er 1992, og Nirvana, Pearl Jam og Red Hot Chili Peppers har lige vendt rockverdenen på hovedet, da Springsteen udsender sit første album i fem år - eller faktisk hele to nye plader på een gang.

De to plader har svært ved at trænge gennem grungens tidsånd, og trods et salg på ca 1 mio. pr stk i USA , så vil mange nok huske de to tvillingealbum som lidt af en lunken nedtur. Men spørsmålet er, om det i virkeligheden var tidsånden og forventningspresset efter Born in The USA og Tunnel of Love, der betød, at de to album fik en lidt hård skæbne.

I dette afsnit kigger vi på Lucky Town - der er det hurtigt skrevne og indspillede biprodukt til Human Touch. Et album hvor Bruce lukker op for den glæde og frygt, der følger med, når man bliver far. Gæsten er skolelærer by day og quizmaster by night, grundlæggeren af Odenses klassiske Boogies Musik Quiz , Michael Sørensen

Husk, at du som sædvanlig er velkommen til blande dig i debatten på Vinylstakkens facebookside eller ved at skrive skrive til info@vinylstakken.dk, og fortælle om du er enig eller uenig - og ellers bare komme af med alt det, du har lyst til, om Springsteen og pladerne.

Udsendelsen er tilrettelagt af Niklas Bøgh Bonnemose og produceret af Thorbjørn Hertz Jensen
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.