All Episodes

June 19, 2023 59 mins
Springsteen har slået op med The E Street Band og er fundet sammen med 'the other band' - og nu skal der skrives og indspilles hits.

I 1992 er Bruce gået fra at sælge 17 mio. plader i USA med Born in The USA til 3 mio. med Tunnel of Love. Han er flyttet vest på, er blevet skilt, gift igen og blevet far. Og NU skal den store plade ud, som fører stjernestatussen ind i et nyt årti. Det bliver til albummet Human Touch, som med titelnummeret kaster en hitsingle af sig, men er det egentlig nok?

Human Touch udkom samtidig med Lucky Town. Men det var entydigt med førstnævnte, at Springsteen skulle indtage hitlisterne igen. Tidens toner og tidens lyd skulle rammes, men det var svært, for rocken havde ikke stået stille i de fem år, der var gået siden sidst, vi hørte fra Springsteen, og grunge og hip-hop dominerede både hitlister og radio-spillelisterne. Så på trods af hidkaldt ekspertise fra ellers dygtige musikere, så blev det vist ikke helt den genkomst, bossen havde håbet på.

Niklas Bøgh Bonnemose har også denne gang inviteret Michael Sørensen med i studiet, for når nu han var med på det andet tvilinge-album, så skal vi da også høre, hvad han synes om det første - og hvor mange points han kan svinge sig op til at give.

Husk, at du er velkommen til at blande dig i debatten på Vinylstakkens Facebook-side eller på info@vinylstakken.dk.

Episoden er tilrettelagt af Niklas Bøgh Bonnemose og produceret af Thorbjørn Hertz Jensen
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.