All Episodes

September 20, 2023 88 mins
Den unbge Springsteen var en produktiv herre, så der gik kun et halvt år mellem debutten, Greetings from Ashbury Park, N.J. til opfølgeren i 1973. Begge albums kan altså fejre 50 års jubilæum i år, og det fejrer Vinylstakken naturligvis ved at slutte serien om Springsteens studiealbums af med netop disse to....

Og hvad er ...the E Street Shuffle så for en plade?

Det er - blandt meget andet - episke fortællinger, funkguitar og en pruttende tuba... Efter et debutalbum, hvor pladeselskabets håb om en “ny Dylan” lagde en dæmper på bandlyden, så går Springsteen nye veje på opfølgeren. Faktisk går han på side 1 så mange forskellige veje, at man kan spørge, om der er overhovedet er en plan for destinationen. Men hvor placerer albummet sig på listen over Springsteens bedste plader? Og kan man få succes med at bruge en tuba som vikar for bassen?

Med til at svare på de spørgsmål er guitarist Jakob Lyngbo og studievært Sandie Hansen Jensen - som altid i skarp samtale med en sprudlende og veloplagt vært, Niklas Bøgh Bonnemose. Og så skal pladen selvfølgelig rates, så den kan finde sin plads på den ultimative Springsteen-albumhitliste.

Husk, at du som altid er velkommen til at give dit besyv med på Vinylstakkens Facebook-side, hvor du også er meget velkommen til at fortælle dine Bruce-relaterede anekdoter og oplevelser.

Tilrettelæggelse: Niklas Bøgh Bonnemose

Produktion: Thorbjørn Hertz Jensen
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.