All Episodes

September 24, 2023 112 mins
Hvordan rangerer man en debutplade fra en af de største kunstnere i rockmusikken de sidste 50 år? Er det overhovedet rimeligt at forsøge?

Det er under alle omstændigheder en svær opgave, for Greetings from Asbury Park, N.J. er måske netop arketypen på en debut-plade, komplet med både en af de dårligste sange fra hans karriere, næsten på niveau med "The Wrestler", men den indeholder også nogle af de absolut stærkeste numre, fra "Blinded by the Light" over "Spirit in the Night" til "For You" og "It's Hard to be a Saint in the City".

Der er nok at snakke om, så derfor var det også heldigt, at der var nok at tale med. I denne sidste ordinære episode af Vinylstakkens Bruce Tracks, der naturligvis blev optaget på Bruce Springsteen Day (bossens fødselsdag), indrettede vi studiet i værtens, Niklas Bøgh Bonnemose, stue og inviterede alle de af af vores gæster i serien, der havde tid, til at komme forbi og smage delikatesserne fra hr. og fru Bonnemose - og naturligvis få talt om alt, hvad der har med Greetings... at gøre.

Og i al den festivitas, der opstod i dét selskab, fik vi endda overtalt et par af de faste gæster, der spiller i Bruce-tribute-bandet Glory Days, til at afslutte episoden med et af de gode numre fra albummet, "Growin' Up".

Det blev festligt, folkeligt og fornøjeligt - og som sædvanligt blev det også til både indsigt, viden og solid Bruce-banter, så lyt endelig med.

Husk, at du som sædvanligt er velkommen til at give dit besyv med på Vinylstakkens facebook-side, hvor du også kan give dine egne points.

Tilrettelæggelse, manus, bruchetta-tilberedelse og vært: Niklas Bøgh Bonnemose

Produktion og redigering: Thorbjørn Hertz Jensen
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.