All Episodes

October 7, 2023 104 mins
De bedste af de bedste

Det er ikke helt let at lave en Top 10 over de bedste Bruce Springsteen sange, men det var ikke desto mindre opgaven for Niklas og en lang række af de gæster, der hidtil har gæsten podcasten. Og det lykkedes!!

Så her er resultatet; den autoriserede og oficielle liste over de 10 bedste numre, Bruce Springsteen har lavet. Niklas guider behændigt gæsterne gennem lsiten og får dem til at nuancere deres begrundelse, så ikke alle valg bliver indledt med sætningen: "Fordi det er verdens bedste sang!!"

Det blev en liste med et par overraskelser - måske ikke mindst i de sange, der ikke nåede med på listen. Mend et blev også festligt, folkeligt og fornøjeligt, så læn dig endelig tilbage og nyd et musikalsk overflødighedshorn af delikatesser fra en af de største musikere, sangere og sangskrivere i rockhistorien de sidste 50 år.

Og som sædvanligt; være gerne med til at nuancere debatten på Vinylstakkens Facebook-side. Sådan en liste kan jo nok vække debat.

Vært og tilrettelæggelse: Niklas Bøgh Bonnemose

Produktion: Thorbjørn Hertz Jensen
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.