All Episodes

November 26, 2021 8 mins
Er du som jeg ramt af svær overvægt, har du en ven eller et familiemedlem der er ramt, arbejder du f.eks. i sundhedsvæsenet eller vil du bare gerne vide mere om vægttab og velvære, så vil jeg gerne byde dig velkommen til podcasten Vægttab & Velvære.

I dette afsnit kan du høre noget af min historie. Det er historien om, hvorfor jeg har levet med svær overvægt i næsten 40 år, men det er også historien om hvordan alting tog en ændring, da jeg selv havde givet op.

Når du har lyttet til min historie, ved du hvordan jeg med andre menneskers hjælp fik ændret mit liv. Jeg håber du lytter med og opdager, at du også kan gøre en forskel for en ven, et familiemedlem eller en patient du møder på din vej. Som svært overvægtig kan jeg nemlig ikke skjule min sygdom, for alle kan se jeg har alt for mange kilo på kroppen.

Jeg har tabt mig et utal af gange og ved alt om vægttab. Desværre ved jeg også alt om at tage på igen. For mig er den store forskel at jeg i dag har tabt mig mange kilo blandt andet fordi jeg fik en gastric sleeve operation i foråret 2021. Det er en operation hvor man fjerner op til 80 % af mavesækken. Det kunne kun lade sig gøre fordi andre mennesker spurgte mig om jeg havde brug for hjælp. De spurgte respektfuldt om jeg havde overvejet en operation og der var intet pres eller forsøg på at ”tvinge” mig den vej. I stedet var det kærligt omsorg og de endte endda med at sikre at jeg økonomisk havde mulighed for at blive opereret.

Jeg glæder mig til at præsentere min historie.

Find afsnittet i din yndlingspodcast-app, hvis du også vil blive klogere på fedme og konsekvenserne af dette – lyt til vægttab & velvære på www.spreaker.com/show/vaegttab-velvaere

God fornøjelse og del endelig denne podcast med så mange som muligt.

Jeg vil gerne sammen med jer nå så langt ud som muligt, så flere danskere bliver kloge på, hvad vægttab og velvære er og hvorfor det er så svært at opnå når man har lidt af svær overvægt i længere tid.

Hosting, design mv.: www.podcaster.dk
Produktion og klipning: Jakob Ranum, www.jakobranum.dk
Jingles og underlægningsmusik: Jakob Ranum, www.jakobranum.dk

#podcastenvægttab&velvære
#vægttab
#velvære
#kost
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.