All Episodes

May 18, 2023 43 mins
U naslovu epizode citirali smo Prlju, frontmena grupe Let 3, ovogodišnjih predstavnika Hrvatske na Evroviziji. "U ratu nema pobednika, na Evroviziji nema gubitnika", kako to jednostavno i tačno zvuči. Prlja ne samo da je rekao istinu, već je ukratko i opisao Evroviziju kao fenomen. To je muzičko takmičenje u kojem muzika često nije najvažnija; manifestacija koja počiva na političkoj ideji, a koja bi da je apolitična; šou koji je istovremeno relevantan i nebitan, koji ne gleda niko, a gledaju svi. I koji se uvek završi nekom kontroverzom, a započinje euforijom. I u kojem se s vremena na vreme (pa i češće) pojavljuju izvođači čiji rad vredi pratiti.

Kako smo mi doživeli Evroviziju 2023, zašto je Finac "naš čovek", kako to da nam je većina favorita na desnoj strani tabele i da li treba ukinuti žiri, slušajte u ovoj epizodi!

🦞🃏🚜
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.