All Episodes

July 13, 2020 17 mins
Iedereen die ons al langer volgt, weet dat we deze principes hanteren. Of je doel nou is om: afvallen, spier massa vergroten, buik vet verliezen etc, het principe blijft hetzelfde: Consistent zijn op de lange termijn.

Je zal je levensstijl moeten gaan aanpassen en een andere mindset gaan ontwikkelen.

Als je anders wilt worden dan hoe je bent, zal je ook andere stappen moeten gaan zetten.

1. Als je doel is om af te vallen, betekent dat dat je een klein calorie deficit creëert (voor een bepaalde periode) en dat je minder calorieën tot je neemt dan dat je lichaam verband.
Ps: Daarbij is het SOORT voeding ook belangrijk!! Dit beïnvloed je lichaam in alle opzichten, dus kies zoveel mogelijk voor puur en onbewerkte voeding.

2. Als je het meeste uit je sport moment wilt halen om je te ondersteunen in het afvallen, focus je dan op krachttraining. Cardio is zeker goed ter aanvulling, maar je hoeft zeker geen uren hard te lopen, of op de crosstrainer te staan om resultaat te behalen.

3. Voldoende en kwalitatief goede slaap is belangrijk om optimaal te herstellen, je hormonen in balans te houden en nog veel meer.

4 Wat we verder blijven herhalen, is dat je geduldig en consistent moet zijn. Dramatische veranderingen in je lichaamscompositie gebeuren niet in een paar weken of een paar maanden.

MAAARR…. wat ons opvalt, is dat jullie de meeste van deze dingen wel weten. Heel diep van binnen weten we wel dat we moeten kiezen voor een manier van eten en een manier van bewegen, die je op langer termijn kan vol houden. Op deze manier kan je het eigen maken en wordt het een lifestyle.

Maar toch, krijgen we regelmatig vragen over dieet pillen, zalfjes, voeding die werkt als fatburner zoals thee en andere wondermiddeltjes.😟

We snappen het en zeg eerlijk, wie wil er nou geen pil in nemen en dan het buikvet als sneeuw voor de zon zien verdwijnen!?

Maar de waarheid over vet verliezen, spierengroei en het behouden van een strak en gezond lichaam over langere tijd is niet het vinden van een ‘geheime oplossing’.

Het is zonde om je geld uit te geven aan deze wondermiddelen of ‘geheime oplossingen’. Als dit had gewerkt waren er niet zoveel mensen met overgewicht geweest.

In plaats daarvan komt het aan op:
-hard werk
- een goed plan en een planning
- realistische verwachtingen
- doorzettingsvermogen
- consistentie en..
- heel veel geduld.

Het allerbelangrijkste is: GEEF NIET op! Het maakt niet uit hoeveel moeite je er voor moet doen, als je weigert om op te geven, is succes het enige dat we je kunnen garanderen.


#hardworkworks

Wil jij beginnen met online coaching van BHB? Klik hier: https://bhbonline.nl/

Ben je opzoek naar recepten en meer informatie? Klik dan hier: https://bhbinfohub.nl/

Toffe BHB trainingsgear? Klik hier: https://bhbshop.nl/
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.