All Episodes

May 17, 2021 63 mins
Vi har i samarbejde med foreningen Psykedelisk Samfund, været i Jylland og har besøgt Iben Nagel Rasmussen der er skuespillerinde ved Odin Teateret samt forfatterinde. Iben har skrevet flere stykker, deriblandt stykket "Itsi Bitsi" - det har hun kunne i kraft af, at hun er ekskæreste med poeten og sangeren Eik Skaløe.
Det var hun i 1960'erne, hvor hun levede livet som en vaskeægte hippie. Ikke sådan en moderne hippie der læser på RUC og går i genbrugstøj, men sådan en der rejste ud i verden uden en krone på lommen, og først kom tilbage år efter.

Vi har besøgt Iben for at få en fortælling om stofbrug og stofkultur i 60'erne. Dengang hvor LSD kom til Danmark, men hvor man jævnfør Ibens fortælling også tog alt muligt andet, og hvor det for en skare også endte rigtigt galt. I samtalen deltager også Martin Kufahl der er formand for psykedelisk samfund og vært Oliver Rumle Hovmand.
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.