All Episodes

February 24, 2021 45 secs
Hvordan kan gær være en vigtig allieret i den grønne omstilling?

Hvilke teknologier kan vi bruge til at fremtidssikre verdens afgrøder?

Og hvorfor er en øget forståelse af mikrobiomer – de samfund af mikroorganismer, der lever indeni og omkring os – vigtig for udviklingen af nye bioteknologiske løsninger?

Det er nogle af de spørgsmål, vi stiller i anden sæson af Forskningsfortællinger, der stiller skarpt på de bioteknologiske bidrag til den grønne omstilling.

I en serie på 6 episoder går vi i dybden med noget af den viden, der blandt er affødt af Novo Nordisk Fondens støtte til forskning i grøn omstilling.

Om podcasten:
Forskningsfortællinger er den lydlige forlængelse af Novo Nordisk Fondens nyhedsside sciencenews.dk, hvor du finder grundige artikler og videoer om et stort udvalg af de projekter, som fonden støtter.

Podcasten er produceret af Sabina Askholm Larsen, kommunikationspartner i Novo Nordisk Fonden, og Simon Brix, podcastproducent i Kontekst & Lyd.
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.