All Episodes

April 21, 2022 22 mins
Som fødevareiværksætter er der én ting, du frygter mere end noget andet, og det er EUs novel food lovgivning. Siden du første gang fik idéen til din startup, har du hørt rygter og skrækhistorier om andre håbefulde iværksættere, der har været nødt til at slukke drømmen af den grund. Den ramte Twisted Leaf og nu har den ramt Toke og Line. Er det blevet tid til at lukke oliemøllen og smide håndklædet i ringen?

Det er det vi skal finde ud af her i anden episode i Frejs Fødevarefrekvens’ radiofortælling om fødevareinnovation, EUs reguleringsbarrierer og madkultur. Eksperten Morten Poulsen afmystificerer novel food reguleringen, og gør os klogere på om den virkelig er den dødsdom, som rygterne fortæller.

Gæster: Morten Poulsen, seniorforsker fra DTU, samt Anders Boserup Lauritsen & Magnus Meyer Harrison fra Twisted Leaf
Vært: Camille Møller-Sørensen
"Iværksættere": Line Køppen Fiil & Toke Katic

Podcasten er produceret med støtte fra Chr. Hansen.
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
The Nikki Glaser Podcast

The Nikki Glaser Podcast

Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.