All Episodes

March 1, 2023 44 mins
girişimci muhabbeti'nin 3. sezonunun 7. bölümünde, bir gümlet medya podcasti olan üretim bandından tanıdığımız eran filiba'yı konuk ettik. bir podcast olarak başlayan üretim bandı, zamanla ürün yöneticilerini bir araya getiren ve ürün yöneticiliği alanında içerikler ve eğitimler sunan bir topluluğa dönmüştü. eran, üretim bandı sürecinde öğrendiklerini bir araya getiriyor ve bir eğitim platformu olan brick institute'u kuruyor.

brick institute, topluluk odaklı eğitimler sunan ve ürün yönetimine odaklanmış bir platform olarak hizmet veriyor. konuşmamızda, eran özellikle ürün yönetimi ve topluluk odaklı öğrenme konuları üzerine konuştuk. ayrıca, brick institute'in girişimcilere sağladığı faydaları ve gelecek hedeflerini de ele aldık. eran filiba'nın tecrübeleri, ürün yöneticiliği ve girişimcilik alanındaki deneyimleri, dinleyicilerimiz için çok değerli bir kaynak. üretim bandı'nı dinlemeye devam edin ve brick institute'u takip edin :)

https://www.linkedin.com/in/eranfiliba
https://uretimbandi.substack.com/
https://www.brick.institute/
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.