All Episodes

July 13, 2020 44 mins
İnfina Yazılım A.Ş.’nin sunduğu İnfina ile Dijital Finans’ın 29. Bölümünde İskender Ada ve Burçin Yazıcı, “Yatırım Fonları ve Özel Portföy Yönetimi” başlığında konuşmak üzere Fiba Portföy Yönetimi A.Ş. Genel Müdürü Sn. Hakan Avcı’yı ağırladı.

Değerli konuğumuzla, portföy yöneticisinin karar alma sürecini ve söz konusu sürecin salgın döneminde uğradığı değişimleri, portföy yönetiminde dijitalleşme yönündeki gelişmeleri, özellikle “finansal okuryazarlık” ve “davranışsal finans” pencerelerinden günümüzde BES katılımcılarının profillerini, günümüzde robo danışmanlığın artan önemi ile faaliyetlerini değerlendirdik.

Fiba Portföy Yönetimi A.Ş.’nin kurucusu olduğu yatırım fonlarını, yönettiği emeklilik fonlarını ve özel portföy yönetimi hizmetlerinin pandemi süresince yaşadığı değişimleri konuştuk.

BES katılımcıları için değerli öneriler sunan konuğumuz, pandemi sürecinde portföy yönetiminde başarılı olmanın temel sırrının “paniğe kapılmadan ekonominin gelecekteki temel yapısına bakarak kararlar vermeye çalışmak” olduğunu vurguladı.

Bu değerli yayını için kendisine teşekkür ediyoruz.

Hakan Avcı Linkedin Profili: https://www.linkedin.com/in/hakan-avci-7734924/
Fiba Portföy Yönetimi A.Ş. : http://www.fibaportfoy.com.tr/
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.