All Episodes

July 20, 2020 29 mins
İnfina Yazılım A.Ş.’nin sunduğu İnfina ile Dijital Finans’ın 30. Bölümünde İskender Ada ve Burçin Yazıcı, “Türkiye ve Avrupa’daki FinTech Ekosistemleri” başlığını konuşmak üzere Contextual Solutions Kurucusu Sn. Şebnem Elif Kocaoğlu Ulbrich’i ağırladı.

Konuğumuzla, Türkiye ve Avrupa’daki FinTech ekosisteminin dijital dönüşüm süreci, koronavirüs salgınının fintech ekonomisi üzerindeki etkileri, yatırımcıların son yıllardaki genel tavrının sektöre etkilerini ve Legaltech’i konuştuk. Konuğumuz bu yayında, sektöre girmeyi hedefleyen gençlere de çok önemli tavsiyelerde bulunurken, farklı ekosistemdeki uzmanların belirli bir konudaki görüşlerini tek bir çatı altında toplayan The Paytech Book ve The AI Book çalışmalarına ek olarak üçüncü bir kitabın önümüzdeki aylarda yayımlanacağı müjdesini verdi. Kendisi, her yerden fikir ve destek alarak ve global bakış açısıyla çalışmalar yapmanın, çağımızın en önemli ihtiyaçlarına uyum sağladığını söylüyor.

Değerli katkıları için kendisine teşekkür ediyoruz.

Şebnem Elif Kocaoğlu Ulbrich Linkedin Profili: https://www.linkedin.com/in/sebnemelifkocaoglu/

Contextual Solutions : https://www.contextualsolutions.de/

Yayında bahsi geçen kitaplar: https://fintechcircle.com/paytech-book/ https://fintechcircle.com/ai-book/
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.