All Episodes

August 17, 2020 43 mins
İnfina Yazılım A.Ş.'nin sunduğu İnfina ile Dijital Finans’ın 33. Bölümünde İskender ADA ve Burçin Yazıcı, “Pandemi Sonrası Ekonomik Düzen, Risk Yönetimi ve Dijital Paralar” başlıklarında konuşmak üzere değerli ekonomist Sn. Doç. Dr. Evren Bolgün’ü ağırladı.

Eğitim ve kariyer yolcuğunu paylaşan konuğumuz özellikle pandemi sonrasında yaşanan iş yapma şekillerini değerlendirdi. Pandemi sonrasında etkilenen sektörleri değerlendirerek bunun ekonomideki yansımalarından bahseden konuğumuz Dünya’nın pandemiden dijitalleşme ile birlikte neler öğrendiğini ve yakın gelecekte ekonomik anlamda dengelerin nasıl değişeceğini değerlendirdi.

Risk yönetimi başlığında da önemli açıklamalar yapan konuğumuz bireysel yatırımcıların risk yönetim seviyeleri ile ilgili yorum ve değerlendirmelerde bulundu. Bu anlamda finansal okur yazarlığın gelişmesi için de öneriler sunan konuğumuz, dijital paralarla ilgili olarak da açıklamalar yaptı.

Son olarak finansta yapay zeka konusuna değinerek robo danışmanlık gibi yeni teknolojilerin sektöre yapacağı etkileri aktaran konuğumuza değerli katkıları için teşekkür ediyoruz.

Doç. Dr. Evren Bolgün Linkedin: https://www.linkedin.com/in/evren-bolg%C3%BCn-3588a527/
Yayında bahsi geçen İDEA (İnovatif Düşünen Ekipler Aranıyor!) Projesi: https://www.infina.com.tr/idea.html

Yayında bahsi geçen Kurumsal Yatırımcı Dergisi: http://www.tkyd.org.tr/assets/kurumsal_yatirimci_50-1549eead661fec262ef51f1b1ea212ef.pdf
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.