All Episodes

November 30, 2020 42 mins
İnfina Yazılım A.Ş.’nin sunduğu İnfina ile Dijital Finans’ın 2. Sezonu özel bir yayınla başlıyor.

İskender Ada ve Burçin Yazıcı’nın “İnfina Yazılım 25. Yıl Özel Yayını”nda konukları, İnfina Yazılım A.Ş.’nin değerli kurucuları Sn.Nejat Özek ve Sn.Nükhet Demiren oldu.

Konuklarımız eğitim ve kariyer yolculuklarını aktardıktan sonra İnfina Yazılım’ın kuruluş hikayesini ve bugüne nasıl bir başarı ile geldiğini samimi bir şekilde aktarıyorlar.

Nejat Bey, İnfina Yazılım’ın 25 yıllık serüveni boyunca ürettiği çözümleri, dönüşümüne katkı sağladığı süreçleri paylaşıyor.

Nükhet Hanım, İnfina’nın oluşturduğu bu ekosistemin 25 yıl boyunca nasıl canlı ve dinamik devam ettirildiğine yönelik tespitlerini, bu başarının ardındaki sırrı paylaşıyor.

İnfina’nın her kademedeki çalışanının benimsediği disiplinli ve planlı çalışmanın önemi ile ilgili olarak Nejat Bey çok değerli hayat tecrübelerini ve kendi rutinini paylaşıyor.

Nükhet Hanım, İnfina’da çok değerli bir söylem olan “Mutlu Müşteri” kavramının nasıl “Müşteri Başarısı”na dönüştüğünü, buradaki önemli noktalardan birinin “Mutlu Çalışan”dan geçtiğini vurgulayarak paylaşıyor.

İnfina’nın bugüne kadar yaşadığı 25 yıllık tecrübenin üzerine önümüzdeki dönemde bizleri hangi teknolojilerin beklediği ile ilgili olarak Nejat Bey çok değerli bir bilgiler paylaşıyor.

Nükhet Hanım’ın Nejat Bey’in öngördüğü gelecek için kurumların nasıl bir bütçeleme ve planlama yapması gerektiğini aktarırken, İnfina’nın bu anlamda hangi yatırımları yaptığını da detaylı olarak aktarıyor.

Son olarak Nejat Bey, İnfina Yazılım’ın yenilenen vizyonu ile ilgili olarak sektörü de yakından ilgilendiren çok önemli detaylar aktarıyor.

Bu değerli ve samimi sohbet için kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Yayında bahsi geçen İnfina Yazılım 25.Yıl Özel Dergisini PDF formatında okumak için: https://www.infina.com.tr/dergi2020.pdf
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.