All Episodes

January 25, 2021 33 mins
İnfina Yazılım A.Ş.'nin sunduğu İnfina ile Dijital Finans podcast serisinin 45. bölümünde İskender ADA ve Burçin YAZICI, Haddini Aş platformu kurucusu ve aynı zamanda Sn. Bora Özkent’i ağırladı.

Konuğumuz kariyer yolculuğunu aktardıktan sonra Haddini Aş platformunu, kimler için nasıl bir etki alanı oluşturduğunu ve platform içinde yer alan kulüp etkinliklerini paylaştır.

Haddini Aş Hikayeleri başlığı altında örnek verdiği yaşamlardan bahseden konuğumuz, kendisinin en çok etkilendiği iki hikayeyi de bu yayına paylaştı.

Yaşadığımız pandemiyi Siyah Kuğu yaklaşımı ile anlatan konuğumuz, bu tanımın nereden geldiğini, bu tanım perspektifinden geçmişten bugüne tüm Siyah Kuğu’ları ve sonrasında yaşananları aktardı.

Yazmış olduğu üç kitaptan (“Büyük Kurumlar için İnovasyon Manifestosu”, “Adım Adım İnovasyon” ve “Emsalsiz Müşteri Deneyimi Yaratmak”) bahseden konuğumuz, 2012’de yayımlanan Emsalsiz Müşteri Deneyimi Yaratmak kitabında aktardığı konuları bugün yeniden değerlendirdi.

Çok sayıda eğitim ve danışmanlık veren konuğumuz İnovasyon nedir, ne değildir sorusuna gayet bilgilendirici cevaplar verdi.

Kripto paralara ilgisi ile bilinen konuğumuz hem bitoin ile hem de blokzincir teknolojisi ile ilgili yorumlarını paylaştı.

Yılın başında yayınladığı “Şahane 2021” podcast serisi ile iş dünyası podcastlerinde ilk 5 podcast içinde yer aldığını vurgulayan konuğumuz, bu serinin kısa bir özetini yaparak, dinleyicilerimize şahane bir yıl için önemli ipuçları aktardı.

Bora Özkent Linkedin: https://www.linkedin.com/in/bora-%C3%B6zkent-3a916427/

Haddini Aş: https://www.haddinias.net/
İnfina Yazılım Blog Sayfası: https://www.infina.com.tr/blog.html

İnfina Yazılım 25.Yıl Özel Dergisini Okumak İçin: https://www.infina.com.tr/dergi2020.pdf

İnfina ile Dijital Finans Podcast Tanıtım:
İnfina Yazılım A.Ş.'nin sunduğu, İnfina ile Dijital Finans'ta İskender ADA ve Burçin YAZICI, dijitalleşen finans dünyasının dünü, bugünü ve yarınına dair keyifli sohbetler gerçekleştiriyor.

Yayına alacağı konuklarla birlikte bankalar, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, emeklilik şirketleri, yatırım fonları, yatırım ortaklıkları iş süreçleri ile ilgili teknolojik gelişmeleri sade bir dille anlatıyor.

Önerilerinizi ve konuk olma taleplerinizi podcast@infina.com.tr adresine iletebilirsiniz.

Podcast Linkleri:
Apple Podcast: https://podcasts.apple.com/us/podcast/id1504730839

Spotify: https://open.spotify.com/show/7I1sSyKt5Uk8jmy95T0ena

Google Podcast: https://www.google.com/podcasts?feed=aHR0cHM6Ly93d3cuc3ByZWFrZXIuY29tL3Nob3cvNDI4NzE0My9lcGlzb2Rlcy9mZWVk


İnfina Yazılım A.Ş. Tanıtım:
İnfina Yazılım A.Ş. finans kurumlarından bağımsız bir ortaklık yapısıyla 1995 yılında kurulmuştur. 1996 yılının sonunda ilk ürün ailesi FinBase geliştirilip piyasaya sunulmuştur. FinBase, kısa sürede yaygınlaşarak birçok kurumda çeşitli kapsamlar ile kullanılmaya başlamıştır.

2007 yılında ürünlerin mimari ve teknolojik bakımdan yenilenmesi için yeni ürün ailesi INFLEKS’in geliştirme çalışmalarına başlanmıştır. INFLEKS Ailesi yatırım bankacılığının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Finansal piyasalardaki gelişmelere esnek bir şekilde cevap vermesi ile Türkiye’de sağladığı başarıyı kısa zamanda yurtdışında da sürdürmesi hedeflenmektedir.

İnfina Yazılım A.Ş. ürünlerini piyasa talepleri doğrultusunda sürekli geliştirerek yatırım bankacılığı konusundaki faaliyetlerini inovatif yaklaşımıyla sürdürmeyi hedeflemektedir.

İnfina Yazılım A.Ş. hali hazırda aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, emeklilik şirketleri, yatırım fonları, yatırım ortaklıkları, bankalar ve aile ofisleri ile holdingler için yazılım çözümleri sunmaktadır.

Detaylı bilgi için: https://www.infina.com.tr/


Program Yapımcıları:
İskender Ada
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/iskenderada/
Kişisel Website: http://www.iskenderada.com/
Twitter:

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.