All Episodes

January 4, 2020 35 mins
Het verhaal van Annelies getuigt van hoop en doorzettingsvermogen, in een leven dat wordt getekend door een psychische kwetsbaarheid. Annelies is een sterke, zelfbewuste en creatieve vrouw die er alles aan doet om stevig in het leven te staan. Door haar verhaal te delen, wil ze iedereen die elke dag worstelt met zijn of haar kwetsbaarheid een hart onder de riem steken. Er is hoop op herstel, er is hoop op beter.

Het verhaal van Annelies werd opgenomen in de huiskamer van An Staels, bij een kopje koffie. Patrick Bernauw verzorgde de opname en de montage.

Muziek: https://www.purple-planet.com (Inspiring Piano, Action Strike, Arabian Festival en A Fresh Start). Muzikale omlijsting en de soundscape bij het gedicht van Annelies, "De winnende Icarus" en voor de eindgeneriek: Fernand Bernauw (www.naami.be).

De dichtbundel van Annelies Mels, "Aan de wand", werd in 2016 uitgegeven door vzw de Scriptomanen en kan besteld worden in iedere boekhandel, ook online:
https://www.scriptomanen.org/2016/12/aan-de-wand-gedichten-van-annelies-mels.html
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.