All Episodes

November 29, 2022 51 mins
(01:11) “Peter myrdede sit livs kærlighed” er rubrikken på en artikel i Ude og Hjemme. Og det er langt fra første gang, at de kulørte blade romantiserer drab på kvinder. Winnie Alim fra Danner svarer på, hvorfor det er problematisk.

(13:42) Skjult dyremishandling er blevet en trend på TikTok. Vilde dyr klædes ud som mennesker og pakkes ud af kasser, som var det en julegave. Og de videoer skal ikke likes men anmeldes, siger organisationen World Animal Protection.

(26:14) Modehuset Balenciaga står midt i en shitstorm, efter de har lavet to kontroversielle kampagner, som kan sættes i en børnepornografisk kontekst. En offentlig undskyldning har ikke fået kritikken til at dale, og nu har Balenciaga fundet en ny syndebuk for den ene kampagne, som de har sagsøgt for 178 millioner kroner.

(37:42) Efter flere måneders forhandlinger trykker filmbranchen nu endelig hånd på en meget omdiskuteret aftale med Netflix. Der er tale om en rettighedsaftale med skuespillere, instruktører, manuskriptforfattere, fotografer, klippere og scenografer, på den ene side og Netflix på den anden.

Gæster:

Winnie Alim, leder af Kommunikation & Viden
Stephanie Kruuse Klausen, kampagneansvarlig i World Animal Protection Danmark
Kristian Hindø-Lings, stylist og indkøber.
Jørgen Ramskov, direktør i Producentforeningen

Vært:
Ida Gaunø

Tilrettelæggere:
Cecilie Dumanski
Ida Gaunø
Nana Margrethe Haugaard
Niels Frederik Rickers

Producer:
Nana Margrethe Haugaard

Redaktør:
Mille Ørsted
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.