All Episodes

March 3, 2021 55 mins
“Det er sgu da f*cking sejt, at man har så meget selvindsigt, at man siger, ved du hvad, jeg har faktisk brug for hjælp!”
Hvis du har hørt radio det sidste års tid, er chancen for, at du har hørt “Can’t Fall Asleep” fra Clara og Zookeepers ret stor, da sangen endte som P3’s u-undgåelige. Og det er Søren fra sidstenævnte producer duo, som gæstede os i torsdags. Det var rart at have endnu en personlig ven på besøg, og tordagens samtale omkredsede Søren’s travle og hårde liv på tour og alt det, som det indebærer - både godt og skidt. For hvordan jonglerer man egentlig at være diagnosticeret med ADHD, toure rundt i landet i 7 mdr. i træk og samtidig holde sig fra alle de fælder, som hører med til sådan et liv. Du kan derfor i denne episode høre, hvordan Søren både ærligt og super modigt fortæller om hans tidligere misbrug, vejen til terapi, hans personlige status quo, hvordan han håndterer hans ADHD den dag i dag, og sidstenævnte spiller en sjov lille rolle i de afsluttende minutter af episoden.
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.