All Episodes

April 9, 2021 91 mins
Manden som Lucas sidder over for i dagens episode, var forinden mødet en komplet fremmede for os begge. Men da der trykkes på "stop" knappen efter 1,5 times samtale, har de grædt sammen tre gange og krammet hinanden farvel. Per definition to mænd som hviler 100% i sig selv.
Martin Celosse-Andersen er eks-rocker og tidligere præsident i Bandidos. Den dag i dag er han direktør i virksomheden og projektet "Én procent er nok" - et exit program for bandemedlemmer som ønsker at vinke farvel til det kriminelle miljø. I 2019 blev han nomineret til årets leder af Danmarks største interesseorganisation, han er foredragsholder men vigtigst af alt, så er han far.
Dagens samtale kommer med en *trigger warning*, og det gør den, da fundamentet for Martins liv er barsk, råt og ganske enkelt forfærdelig, og som for nogle måske kan være for meget at håndtere følelsesmæssigt. Som dreng oplever han nemlig et traume, som vil definere, hvordan han oplever og ser resten af verden igennem størstedelen af hans ungdom, og Martin fortæller åbent og ærligt om, hvad han har måtte gå igennem for at nå til, hvor hans kampe og sejrer har bragt ham i dag.

Vi vil ikke uddybe eller skrive så meget mere, da vi synes, at i i stedet selv skal lytte til Martins fortælling.
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.