All Episodes

October 23, 2023 51 mins
I denne episode har jeg Desireé Rose og Kicki Boss i studiet til samtale om netværksgrupper og særligt én bestemt gruppe. Desireé Rose er ophavskvinden til netværket Womenpower, som Kicki Boss har været med i lige fra begyndelsen. Ja, næsten endnu før det overhovedet blev skabt.

I denne episode deler de to kvinder, hvad netværket kan, og hvorfor det er så særligt. Desireé Rose giver gode råd til dig, der drømmer om at starte og drive dit eget netværk, og Kicki Boss fortæller, hvad du selv kan gøre - og ikke skal gøre - som deltager for at få mest muligt ud af det netværk, du sidder med i.

Vi kommer selvfølgelig også omkring, at netværket kun er for kvinder. Hvad giver det til gruppen? Og hvad udløser det af kritik at lancere et netværk kun for kvinder?

Det er hverken en kaffe- eller “rødstrømpeklub”, fortæller Desireé Rose – men et frirum, hvor kvinder med ambitioner skal dygtiggøre hinanden, sig selv og egne forretninger. Og det er præcis den oplevelse, Kicki Boss har når hun deltager.
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.