All Episodes

September 18, 2021 27 mins
Den bergenske musikfestival for dugfriske upcoming artister, Vill Vill Vest, fik i år lov til at blive afviklet med fysisk, stående publikum, og det har Pitten været ude og dække.

I første episode portrætterer vi Oslo kvartetten Veps, der har på kort tid får gigant vind i sejlene. Bag projektet finder man vokalist og guitarist Laura, trommeslager Maja, Helena på keys og vokal, samt June på bass. De slap denne sommer EP’en, Open The Door, der i bedste DIY rocklyd er en homage til teenageårerne. Ikke nok med at de er ude og spille koncerter i Europa og om lidt skal indtage by:Larm festivalen i Oslo, så er de også i studiet og producere ny musik.

Nu skal de indtage Vill Vill Vest 2021 på indierock spillestedet Victoria på festivalens allerførste dag. Først mødes vi med dem i et shabby backstage lokale.

Vi skal i denne episode finde ud af, hvorfor bandet vægter genuitet så højt i projektet, og hvordan man bedst håndterer nerverne inden et show.
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.