All Episodes

April 2, 2021 28 mins
Vores efterforskning har ført os hele vejen til Bornholm, hvor vi skal undersøge en mystisk adresse i Aakirkeby, i jagten på de forsvundne DAB+-radioer. Vi har taget flyveren herover og ender med at skulle grave dybt i den Bornholmske jord. Og det vi finder, vender op og ned på alt hvad vi troede var virkeligt. Nogen vil af med os.

"DAB+ RADIOERNE DER FORSVANDT" er den seneste True Crime-serie fra LOUDs gravergruppe bestående af Sebastian, Gantimir og Simon. I denne serie undersøger vi et uhyggeligt tip om, at der dagen før LOUD gik i luften, blev opkøbt samtlige DAB+ radioer, så ingen i målgruppen kunne lytte til kanalen. Vi er på sporet af en større konspiration, som har potentiale til at vende op og ned på det politiske og mediemæssige landskab i Danmark. Men kommer vi sikkert ud af det? For der lurer farer rundt om hvert et hjørne.
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.