All Episodes

March 18, 2021 47 mins
Har politiet måske haft en finger med i spillet omkring Henning Madsens død? Vi skal idag snakke med den lokale og voldelige politimand Tobias "Mågelort", som var gæst til Hennings fødselsdag da han blev dræbt og samtidigt en del af efterforskningen. Det var blandt andre Tobias, der var med til at erklærere dødsfaldet for et selvmord. Men han gemmer på en dyb hemmelighed, som måske kan vende op og ned på sagen. Derudover skal vi konfrontere enken Susanne med en løgn, som hun har fortalt os!

"LIGET I FLAGSTANGEN" er et nyt TRUE CRIME-mysterie, hvor LOUDs gravergruppe bestående af Sebastian og Gantimir rejser til den lille jyske flække Rænkerby for at opklare et bestialsk og mærkværdigt dødsfald fra 2018. Den stakkels rigmand Henning Madsen blev til sin 60 års fødselsdag fundet hængende med hovedet nedad i en flagstang med halsen skåret over. Politiet kaldte det et selvmord, men den tror vi ikke på. Vi har fundet frem til 6 mistænkte og 1 af dem ved vi har gjort det. Spørgsmålet er bare: HVEM? En klassisk WHODUNNIT i en lille dansk landsby 60 km fra Esbjerg.
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.