All Episodes

September 22, 2023 48 mins
I maj måned lancerede vi vores 12. Small Great Nation-rapport – ”De smukke unge mennesker – fra skole, skærm og stress til fremtidens håb.” Rapporten dykker ned i trivselssituationen blandt Danmarks unge. Og selvom størstedelen af dem stadig har det godt, er der flere og flere, som mistrives.

Men hvordan kan det egentlig være, at vi i et af de rigeste lande i verden ser en stigning i antallet af unge, der ikke trives? Med udgangspunkt i rapporten og vores handleplan har Anders og Peter inviteret Eva Secher Mathiasen, direktør for Mændenes hjem, og Birgitte Vedersø, forhenværende formand for Danske Gymnasier, i studiet for at dele deres erfaringer, analyser, og perspektiver på emnet.

Vært: Peter Mogensen, direktør i Kraka og politisk kommentator
Medvært: Anders Dons, Nordisk CEO for Deloitte
Gæster: Eva Secher Mathiasen, direktør for Mændenes hjem og forh. formand for Dansk Psykolog Forening, og Birgitte Vedersø, selvstændig rådgiver og forh. rektor for Gefion Gymnasium og formand for Danske Gymnasier

Læs også: Alle taler om de unges mistrivsel – her er fem akuttiltag til at ændre kurs nu
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.