All Episodes

September 29, 2021 31 mins
Facebook ejede Instagram har sat deres udvikling af en børnevenlig version af den populære billede delings platform på pause, men hvorfor? Hænger det sammen med den undersøgelse som Facebook indtil nu har hemmeligholdt for offentligheden? Det spørgsmål giver vi dig svar på i dagens afsnit af Snoozeren, hvor vi dykker ned i den her sag, og dykker ned i hvordan sociale medier påvirker børn og unge.

En anden historie som Snoozeren i dag dækker, er en mærkeværdig historie, som nogen kalder et tyveri, men som tyven kalder en protest. Det handler om kunstneren Jens Haaning, som i hans kunstværk ”Take The Money and Run” har taget 550.000 kroner fra museet Kunsten i Aalborg. Men er det tyveri, eller kunst?

Gnid søvnen af ud af øjnene, og start din morgen med Radio LOUD. Hver mandag til fredag sidder Snoozeren klar til at klæde de morgenfriske lyttere på til dagen, der kommer.
Vært: Jonas Foldager
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.