All Episodes

December 4, 2023 47 mins
Hvad kan spejder, når det er bedst?

Det er ikke let at svare på. Slet ikke overhovedet.

Her tegner vi et portræt af Jens Bach. Jens er uddannet frømand og har titel af kommandørkaptajn i flåden. Men ikke nok med det: Han har også været spejder!

Vi bruger portættet som et eksempel - en slags fremkaldervæske, der afslører hvad det er, spejderlivet inderst inde kan for os hver især. Og vi kunne selvfølgelig have valgt at portrættere alle mulige andre. Men vi har valgt Jens, både fordi han er frømand - og det er jo spændende - men også fordi han har oplevet et noget usædvanligt spejderliv.

Afsnittet begynder netop med den usædvanlige spejdertid, fortsætter hos frømandskorpsets elevskole og ender til sidst et noget overraskende sted:

For hvad tror du, at en frømand har kunnet taget med sig fra spejderlivet?

God lytning. Vi nød selv at optage afsnittet!

PS. Og hvis du gerne vil høre mere om Jens's spejderkammerat, Christian Bundgaard? Så har vi fundet et et afsnit om ham og hans livssyn i den podcast, der hedder "Lær af sporten".
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.