All Episodes

February 15, 2021 47 mins
I dag der skal vi tale om noget, der har floreret lidt i medierne på det sidste. Jeg ved ikke om du har hørt om det der corona-virus? Lidt måske?

I første time af STATUS i dag, der gør vi lige status på, hvordan det sidste års tid er forløbet, hvor vi er henne i dag, hvordan det egentlig går med at holde humøret oppe, håbet ved lige og få hverdagen til at hænge sammen. Vi ser nemlig at flere og flere unge føler sig ensomme og bliver ramt af stress og angst her under coronanedlukningen; jeg ved ikke med dig, men det er også noget jeg har mærket en del til.

Overalt synes alle at have en holdning eller noget på hjertet. Men hvordan ved man egentlig, at man har en holdning til det som sker? Og hvad var det egentligt der skete?
Det er dét vi i STATUS forsøger at forstå. Vi gør med andre ord STATUS på den debat - der var - og som kommer til at forme det, der kommer.
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.