All Episodes

October 16, 2020 33 mins
I det här avsnittet får vi en massa RYCK!
Vi pratar om impulser, infall, idéer - ja, ryck, som vi kallar dem. Varför håller vi på med saker som börjar som ett infall och som sedan dalar som en trött ballong efter några veckor? Ninni har fått ett ryck att sova i tält, Andreas förvirrar genom att byta kläder mitt i inspelningen och Louise har i ett pms-ryck möblerat om i vardagsrummet och gjort det "entertainer-vänligt" - hur man nu sen ska tolka det ...
Vi funderar också på mening i tillvaron. En del säger att det är långsiktiga åtaganden som gör att någonting känns meningsfullt - men vi blir överens om att det finns något meningsfullt också i våra ryck, även om vi sällan kan stoltsera med ryckens långsiktighet.
Podden produceras av Johannes församling i Helsingfors och Borgå svenska domkyrkoförsamling. Kontakta oss gärna på instagram, där heter vi @typlivetpodden, eller på typlivetpodden@gmail.com.
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.