Månedens Netværksfrokost

Månedens Netværksfrokost

Vil du være klogere på at drive og udvikle forretning? I podcasten ‘Månedens netværksfrokost’ kan du i hvert afsnit møde en ny øjenåbnende og vidensudvidende person, som forbedrings- og netværksentusiast Lise Nordklitgaard har sat i stævne 🥳 Lise vil udforske netværk, og hvad dette kan give, så derfor inviterer hun hver måned en ny person på frokost. Hvorfor? For at udvide jeres og hendes egne horisonter ift forretningsudvikling og netværk og derved skabe større bevidsthed om al den spændende viden, der ligger og venter, hvis vi tør… 🚀

Episodes

April 4, 2024 53 mins
Da Helene Dahl Gottschalk blev færdig på Journalisthøjskolen, blev hun rådet til at melde sig ind i et netværk som noget af det første. Det råd tog Helene til sig, og da karrieren senere tog hende til Nordjylland meldte hun sig straks ind i et erhvervsnetværk og i en løbeklub, for så var fundamentet lagt for en god start i en landsdel, hvor hun ellers ikke kendte et øje.

Investeringen i et netværk har båret frugt igennem hele Helene...
Mark as Played
Det er lidt af et multitalent, der er gæst i månedens afsnit. Nikolaj Olsvig er forfatter, coach og kunster, og opvokset på Grønland. I dette afsnit taler vi blandt andet om, hvordan man kan bruge sit netværk på tværs af de opgaver, som man sidder med. Der kommer også store filosofiske tanker på bordet, hvor vi taler om, at netværk er alle steder.

Afsnittet er optaget i februar 2024 på Tech College i Aalborg.
Mark as Played
I 2016 var Anne Menéndez med til at åbne Nam på Vesterbro i Aalborg. I dag har hun fem restauranter (eller butikker som Anne selv kalder dem), som hun ejer sammen med et netværk af andre restauratører. Anne og hendes konkollegaer har skabt et unikt netværk, hvor de gerne udveksler både medarbejdere og stole.

Afsnittet er optaget i januar 2024 på Quist Wine i Aalborg.
Mark as Played
Den nordjyske ultraløber, Stine Rex, er indehaver det allerbedste netværk, der er fyldt med seje mennesker. De stiller gerne op med kort varsel, hvad enten det drejer som et tryghedsløb i Øster Ådalen, eller et yogahold, der ellers ville blive aflyst på Skansen, hvor Stine er leder af fitnessafdelingen.

Afsnittet er optaget i december 2023 Quist Wine – Vinbar i Aalborg.
Mark as Played
Gode relationer og et indre legebarn er hovedingredienserne i succes for mejeristen Lindhardt, der ejer Aabybro Mejeri. Hans netværk har ført ham vidt omkring – blandt andet har han været med til at starte et mejeri i Pakistan og arbejdet på isfabrik på Island. Lindhardt lever efter devisen, at vi skal tjene penge og have det sjovt. Det må ikke blive så sjovt, at vi glemmer at tjene penge. Men vigtigst af alt, så skal vi ikke tjene...
Mark as Played
Når du rent faktisk har allermest brug for dit netværk, kan det være dér, hvor det er sværest at række ud. Det kender Lone Winther Christensen, der blev ramt af livmoderhalskræft i 2013, og helst ikke ville ubelejlige sit nære netværk, når hun for eksempel skulle på sygehuset. I dag er Lone heldigvis kræftfri og har gjort det til sin mission at hjælpe andre, der står i deres livs krise og føler sig alene. Derfor har hun skrevet bog...
Mark as Played
Charlotte Korsholm er medejer af Guf & Kugler, der er mestre i forkælelse af de tusindvis af isnydere, som hvert år lægger vejen forbi ishusene i Nibe og Aalborg. Ved hjælp af en unik virksomhedskultur, der dybest set handler om godt humør, at give mennesker plads til at være den, de er, og, vigtigst af alt, at opføre sig ordentligt, har Charlotte og Guf & Kugler skabt et stærkt netværk, både internt og eksternt. Det gør bl...
Mark as Played
Gæsten i denne episode er Malene Gade, der er tidligere partner i smykkevirksomheden Gade & Juul. Malenes karriere har taget et skift, og nu sidder hun på den anden side af bordet som rådgiver hos BusinessAalborg. Netværk har altid betydet meget for Malene, men efter hun har solgt sin virksomhed og startet som iværksætterkonsulent, har hun fået helt nye perspektiver på, hvad et godt netværk kan betyde.

Afsnittet er optaget i jun...
Mark as Played
Gæsten i denne episode er Jacob Krüger, der fortsatte med at arbejde i fodboldens verden, da han satte støvlerne på hylden efter en årrække som professionel spiller. Nu bruger han sin erfaring og netværk til at hjælpe unge spillere som fodboldagent. Jacobs karriere har taget mange smutveje undervejs, og det kan du høre meget mere om i dette afsnit

Afsnittet er optaget i 2022 på Il Ristorante Fellini på Vesterå i Aalborg
Mark as Played
Gæsten i denne episode er Susanne Løgstrup Amdisen fra MindYourBusiness, der rådgiver virksomheder om god kundeservice. Susanne har haft en alsidig karriere, som har gjort, at hun i dag har en spændende rygsæk med sig, der er fuld af erfaringer, som hun bruger til at hjælpe hendes kunder. Du kan høre meget mere i afsnittet, hvor Susanne også deler ud af en masse gode råd om kundeservice, der giver mening.

Afsnittet er optaget i maj ...
Mark as Played
Gæsten i denne episode er Kristian Thulesen Dahl, der forlod Christiansborg i 2022 til fordel for direktørstolen hos Aalborg Havn. Det var et stort skifte, hvor Kristian skulle finde sig til rette i en helt ny rolle, men han havde nogle kompetencer med fra en lang karriere i politik, som også er en styrke i erhvervsbranchen. Blandt har han lært, at altid er altafgørende og fodbold altid er en god icebreaker, lige meget hvor man er.

...
Mark as Played
Gæsten i denne episode er stand up-komikeren Nicolaj Lange, der skulle genopfinde sit netværk, da han skiftede branche, og blev en af de eneste professionelle komikere i Nordjylland. Derfor var der ikke et færdigbrygget netværk, han kunne træde ind i. I stedet brugte han sit netværk fra tiden som selvstændig, og fandt derfor sin egen vej i Comedy, hvor firmajob blev indgangen til en professionel karriere som stand-upper.

Afsnittet e...
Mark as Played
Gæsten i denne episode er Frank Poulsen, som står bag zenbusiness, hvor han hjælper virksomheder og private med at finde zen i hverdagen. Han er stor fortaler for, at vi husker at skabe små oaser af ro, hvor vi slapper helt af. Vores hjerner er nemlig slet ikke bygget til alle de indtryk, som vi bliver udsat for i en moderne verden. En bonus ved at skabe ro i hverdagen er, at der derved også bliver mere overskud til at netværke på ...
Mark as Played
Gæsten i denne udgave af Månedens Netværksfrokost er Tom Bue, der i mange år underholdt morgentrætte nordjyder sammen med hans langvarige radiomakker, Niels Skovmand. Nu står han i spidsen for erhvervsmediet Vigeur, der sætter fokus på alle de dygtige og ambitiøse mennesker, der findes i Danmarks nordligste region.

Snakken med Tom Bue kommer vidt omkring. Hør blandt andet om, hvordan man kan ende med en kat på trods af, at man egen...
Mark as Played
Månedens gæst er Lise Toftild, der er ekspert i alternativt hår. Hun er direktør for Toftild Alternativt Hår, der har specialiseret sig i parykker, tupéer og specialdesignede hårdele. Lise deler ansvaret for virksomheden med Claus, som hun også er gift med. Der giver både fordele og ulemper, for hvordan holder man for eksempel fri og undgår at tage arbejdet med hjem?

Afsnittet er optaget i februar 2023 på Quist Wine - Vinbar i Aalbo...
Mark as Played
Månedens gæst er Niels-Jacob Ulstrup. Han er daglig leder på en arbejdsplads, der er anderledes end de fleste. På Krisecenter For Kvinder i Aalborg er de en sikker havn for de kvinder, der bliver udsat for vold og har brug for hjælp til at komme sikkert ud af deres forhold. Niels-Jacob fortæller om en spændende karriere, hans tilgang til lederjobbet, bestyrelsesarbejde i en familievirksomhed, og hvorfor det ikke er en god idé at bl...
Mark as Played
Denne måneds gæst hedder Brian Jensen. Han er medejer HJN Auto, der ligger i Fjerritslev og Aabybro. Brian har drømt om at blive selvstændig, siden han var barn, men startede dog først som revisor og derefter bilsælger, før han realiserede drømmen.

Derudover har Brian været med til at plante idéen til et af de netværk, som Lise faciliterer i Verbesser.

Afsnittet er optaget i juni 2022 på Prinses Juliana i Aalborg.
Mark as Played
Denne måneds gæst hedder Henriette Svalgaard, og hun står bag butikken Company by Sirup, der er et regulært mekka for alle, som elsker kvalitets modetøj.

Henriette var en af de første herhjemme, der brugte de sociale medier som salgskanal, og står ofte selv i front på Sirups forskellige kanaler. Det er et valg, der har givet nogle knubs, men det har også været med til at skabe et personligt forhold til kunderne.

Afsnittet er optaget ...
Mark as Played
Denne måneds gæst hedder Christian Borrisholt Steen, der er stolt Vendelbo og familiemenneske. Han har i mange år arbejdet for Videnscenter for god arbejdslyst, været medlem etisk råd og har holdt over 100 foredrag om etik og menneskesyn.

Den røde tråd gennem hele Christians karriere er interessen for det gode menneskeliv.

Afsnittet er optaget upå Aspendos i Hals den 24/11-2022
Mark as Played
Lise Floris bor i Kuala Lumpur, hvor hun har lært vigtigheden i at opbygge og vedligeholde et netværk, når man flytter på den anden side af jorden. Lise har brugt årene i østen på at skabe en karriere som freelancejournalist, og om et år er hun tilbage i Bruxelles, hvor hun igen vil arbejde under det blå flag med stjerner.

I dette afsnit taler vi blandt andet om:
- Hvordan man håndterer karrierens uransagelige veje
- Hvordan man kan ...
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.