The Keywords Podcast

The Keywords Podcast

Podcast despre SEO dedicat antreprenorilor

Episodes

March 31, 2023 15 mins
Astăzi vom discuta despre un subiect care „arde” la momentul actual în online, mai exact vom vorbi despre scrierea articolelor. Așa cum te-am obișnuit, în această emisiune am dezbătut pe larg domeniul vast al contentului, cum să alegi cuvintele cheie în mod corect, cum să te faci iubit de Google, cum să fii fruntaș în rezultatele căutărilor.
  • Dar cum te ajută toate acestea dacă articolele tale nu sunt accesate și nu trezesc inte...
Mark as Played
În era digitalizării, cu toții ne dorim să ne desfășurăm activitatea în mediul online, lucru datorat și pandemiei care ne-a învățat cum să ne desfășurăm activitatea din propriul birou și ne-a arătat beneficiile joburilor remote.
· Cum poți deveni creator de conținut?

Ei bine, să fii creator de conținut nu este foarte greu, toată lumea poate scrie un text, poate posta o poză sau face un story, ce este greu vine atunci când vr...
Mark as Played
The Keywords Podcast revine săptămâna asta cu un nou episod care te va ajuta să înțelegi importanța articolului SEO.

Nu orice articol SEO, bineînțeles, ci unul bine scris, direcționat către avatarul de client specific unei afaceri. Imaginează-ți că tot ceea ce creezi ca și conținut este eficient, inclus într-o strategie puternică ce generează rezultate precum: intensificarea traficului pe site, creșterea ratei de conversie, obținere...
Mark as Played
Cercetarea cuvintelor cheie relevante pentru SEO și scrierea conținutului poate fi dificilă și consumatoare de timp. Cu algoritmii în continuă schimbare, este greu să fii la curent cu cele mai recente tendințe. De aceea, Mirela Pascu este și astăzi alături de noi pentru a ne dezvălui câteva instrumente de care ne putem folosi pentru a ne întări strategia SEO. Așa cum a prezentat în episodul anterior există 3 tipuri de cuvinte cheie...
Mark as Played
Și tu poți ajunge în topul rezultatelor Google dacă ai cuvintele cheie potrivite. Continuăm seria episoadelor The Keywords Podcast cu un subiect extrem de important în lumea SEO, și anume: cuvintele cheie.

Mirela Pascu – om de marketing și podcast producer – îți vorbește în acest nou episod depre tipurile de cuvinte cheie și importanța unui research corect al acestor cuvinte. Atunci când stabilești obiective sau când creezi o strate...
Mark as Played
În episodul trecut am aflat cum funcționează motoarele de căutare și cum îți este indexat site-ul.
Este foarte important să înțelegi aceste fenomene digitale pentru a ști cum îți poți duce site-ul business-ului tău la cel mai înalt nivel – acesta fiind, bineînțeles, unul dintre cele mai importante elemente care contribuie la o afacere de succes.

Site-ul tău trebuie să fie, deci, pe placul motoarelor de căutare. Este necesar să le de...
Mark as Played
Care este misiunea motoarelor de căutare și cum funcționează ele, mai exact?

Află în acest episod cum este verificat site-ul tău de către Google și cum poate acesta să fie indexat în motorul de căutare.

Poate vrei să afli și cum reușește Google să te identifice ca fiind important pentru utilizatori?

Ascultă episodul integral și vino să ne vizitezi și pe Mentori de Romania
Mark as Played
February 5, 2023 13 mins
Antreprenorul zilelor noastre este constant nevoit să se adapteze contextului, dacă dorește să își mențină afacerea pe piață. Și bineînțeles, îți dorești asta, nu?

Știi deja că prezența în mediul online este vitală pentru business-ul tău. Noi platforme online, noi tool-uri de marketing, noi funcții ale rețelelor de socializare - pe toate acestea trebuie să le înțelegi și să le integrezi în strategiile tale.

Prin acest prim podcast ro...
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.